viernes, 27 de marzo de 2009

QUOTES

"Buena canción Jamie, de verdad. Ahora...fuera de mi jardín."






"Jamie, quiero que toques la canción como si estuvieras en un bar, medio obscuro, melancólico, con 2 o 3 personas nada más escuchando y mucho humo de cigarro".
Clint Eastwood, citado a su vez por el jazzista Jamie Cullum, compositor del tema principal de "Gran Torino".

"Hay películas de Bollywood mucho mejores. ¿Porqué insistir en una realidad desagradable como la pobreza en la India?" Espectador hindú no muy conforme después de haber visto "Slumdog Millionaire."

"Es un tipo de cine que ya no se hace (casi) nunca. Requiere del espectador paciencia y poder de observación. Y entrega, en retribución, una de los relatos fílmicos más ambiguos y sugerentes del cine español de las últimas décadas." Ernesto Diezmartínez, buen colega y crítico de cine, sobre "El Espíritu de la Colmena", de Victor Erice.

"M'ha agradat, pero no crec que sigui el millor de Almodóvar". Àlex Gorina (Catalunya Ràdio) critic de cinema, sobre "Los Abrazos Rotos".

"El otro día vi una película, no pasada en circuito en España, "el hombre de la tierra" (the man from earth), y está bastante bien, me gustó. Me atrevo a recomendártela." Anzili, blogger y lector de este blog.

5 comentarios:

Jordi dijo...

Los abrazos rotos esta un graó per sota de Volver però val la pena com a retrospectiva del seu cinema i construcció estètica i de personatges.
L'has vista ja Alex???

Alex dijo...

Hola Jordi!! No l'he vist encara, estic a Méxic. No crec que tardi molt en arrivar la peli a aquest païs.

N'he escoltat que molta gent no ha quedat molt convencuda per Los Abrazos Rotos, pero en general els comentaris n'han estat bons. Salutacions des de América!!

Jordi dijo...

Per una part m'ho esperava, per l'altra creia que potser al ser crític series un privilegiat.

Crec que surt perdent si es compara amb d'altres però que si la veus com a part d'una trajectòria hi ha molt a comentar i a aplaudir. Jo aquests dies a tornarè a veure per no perdre'n cap detàll. I espero amb quasi ansietat els teus comentaris ben callat perquè en vaig començar a fer un post i es va convertit en moltes pàgines.

Salut!

Pandy dijo...

Slumdog was pretty! it was sad to see the situation over there but it was a beautifully done film and the story was very moving!

Alex dijo...

Espero ser uns dels privilegiats d'aqui a uns quants mesos Jordi. Bé clar, no tinc cap dubte que Los Abrazos Rotos hi es una peli interessant a la filmografía d'Almodovar. Jo, al menys, no em deixaré influenciar per comentaris negatius. L'aniré a veura-la i ja et contaré, jajaja.

Hello Pandy!! I haven't seen Slumdog Millionaire yet, but yes, I've heard that is a good movie, not extraordinary, but good and moving yes. Well, you know, there must be some people that hasn't like it, mostly in India, of course.

Vistas de página en total